Tralek 2 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Otóż mam zrobiony profil gracza GUI w skrypcie. W GUI znajduje się głowa gracza. Chciałbym zrobić tak, aby głowa miała taki skin jaki gracz ustawił sobie za pomocą pluginu SkinsRestorer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ManuScripteX 5 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 2 godziny temu, Tralek napisał: Otóż mam zrobiony profil gracza GUI w skrypcie. W GUI znajduje się głowa gracza. Chciałbym zrobić tak, aby głowa miała taki skin jaki gracz ustawił sobie za pomocą pluginu SkinsRestorer. Daj skrypt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RodgerDodg3r 111 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 function getSkin(player: player) :: text: set {_file::*} to file contents of "/plugins/SkinsRestorer/Players/%{_player}%.player" return {_file::1} command /test123: trigger: set {_p} to getSkin(player) send "%{_p}%" Masz tutaj funkcje która pobiera nazwe skina z pliku Skin Restorer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tralek 2 Opublikowano 15 grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 10 godzin temu, MrJuliusz napisał: function getSkin(player: player) :: text: set {_file::*} to file contents of "/plugins/SkinsRestorer/Players/%{_player}%.player" return {_file::1} command /test123: trigger: set {_p} to getSkin(player) send "%{_p}%" Masz tutaj funkcje która pobiera nazwe skina z pliku Skin Restorer. A jeśli SkinsRestorer mam na bungeecordzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ManuScripteX 5 Opublikowano 17 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2019 W dniu 15.12.2019 o 09:54, Tralek napisał: A jeśli SkinsRestorer mam na bungeecordzie? Daj skrypt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tralek 2 Opublikowano 18 grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 16 godzin temu, ManuScripteX napisał: Daj skrypt Po co? XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ManuScripteX 5 Opublikowano 23 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2019 W dniu 18.12.2019 o 10:11, Tralek napisał: Po co? XD Po to bym ci to zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tralek 2
Otóż mam zrobiony profil gracza GUI w skrypcie. W GUI znajduje się głowa gracza. Chciałbym zrobić tak, aby głowa miała taki skin jaki gracz ustawił sobie za pomocą pluginu SkinsRestorer.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi