dastixd1 2 Opublikowano 12 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2019 (edytowane) Witam. Przychodzę z czymś *chyba* nowym, mianowicie komendą na procentowe craftowanie itów. Po przez wpisanie komendy jeżeli gracz posiada monetę z unbreaking 10 i podaną tam nazwą jest 30% na to, że uda mu się stworzyć kilof 10/3/3 Można go do woli edytować. Dodam, że to mój 1 samodzielnie pisany skrypt oraz 1, który został opublikowany. Ja w pl chestcommands zrobiłem też gui z tymi komendami, żeby ładnie wyglądało **jest tam też {_i}, którego już nie chciało mi się usuwać, ale nie jest do niczego przydatne Edytowane 12 grudnia 2019 przez dastixd1 DonekSkarpeta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briks 307 Opublikowano 12 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shitzuu 10 Opublikowano 13 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2019 Prosty, ale działający skrypt. Rozwijaj się ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dastixd1 2 Opublikowano 13 grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2019 2 godziny temu, mvsieK_ napisał: Prosty, ale działający skrypt. Rozwijaj się ;D Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi