OpsiareK 0 Opublikowano 10 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2019 (edytowane) Witam, mam bardzo DUŻY problem.. a mianowicie, ściągnąłem skrypt z internetu, i nie chce się "stworzyć" folder, który ma się stworzyć... a oto i skrypt: Za pomoc bardzo dziękuję! Edytowane 11 grudnia 2019 przez TakiJakTy Wstawiam w edytor code.skript.pl Notatka dodana przez TakiJakTy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 10 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2019 błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OpsiareK 0 Opublikowano 10 grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2019 6 minut temu, xAxee napisał: błędy ok, ale możesz mi napisać ze jakie? ja to dopiero początkujący i muszę się nauczyć niektórych rzeczy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 10 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2019 6 minut temu, OpsiareK napisał: ok, ale możesz mi napisać ze jakie? ja to dopiero początkujący i muszę się nauczyć niektórych rzeczy.. Wyskakują błędy w consoli/na chacir? Po przeladowaniu skryptu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OpsiareK 0 Opublikowano 10 grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2019 tak Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 10 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2019 1 minutę temu, OpsiareK napisał: tak Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie masz wymaganych dodatkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OpsiareK 0 Opublikowano 10 grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2019 8 godzin temu, xAxee napisał: Nie masz wymaganych dodatkow czyli? 8 godzin temu, xAxee napisał: Powinno pisać w temacie z którego ten skrypt zabrałes. Ale ogólnie już widzę że wildskript / skquery ok dz, SkQuery mam ale zaraz pobieram WildSkript ! Łącze posty. Notatka dodana przez TakiJakTy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 10 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2019 1 minutę temu, OpsiareK napisał: czyli? Powinno pisać w temacie z którego ten skrypt zabrałes. Ale ogólnie już widzę że wildskript / skquery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 11 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
OpsiareK 0
Witam, mam bardzo DUŻY problem.. a mianowicie, ściągnąłem skrypt z internetu, i nie chce się "stworzyć" folder, który ma się stworzyć... a oto i skrypt:
Za pomoc bardzo dziękuję!
Wstawiam w edytor code.skript.pl
Notatka dodana przez TakiJakTy
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi