gorstoutube 0 Opublikowano 9 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2019 Witam umie ktoś jak mam on region cos: i jak ktoś nie ma permissi rg.cos to nie może tam niszczyć ani stawiać pls pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 9 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2019 on break: If "%region at player%" contain "coś": if player has permission "rg.cos": stop Else: Cancel event Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gorstoutube 0 Opublikowano 9 grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2019 (edytowane) Co oznacza %region at player% bo nie wiem i to mają byc działki jak by co bo ja własnie nie zabardzo ogarniam to Np: zaznaczam region nazywam go Nickiem gracza i jest jego region i ja daje mu permisie rg.nick i może tam niszczyć 11 minut temu, xAxee napisał: on break: If "%region at player%" contain "coś": if player has permission "rg.cos": stop Else: Cancel event Edytowane 9 grudnia 2019 przez gorstoutube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 9 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2019 28 minut temu, gorstoutube napisał: Co oznacza %region at player% bo nie wiem i to mają byc działki jak by co bo ja własnie nie zabardzo ogarniam to Np: zaznaczam region nazywam go Nickiem gracza i jest jego region i ja daje mu permisie rg.nick i może tam niszczyć Region na graczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gorstoutube 0
Witam umie ktoś jak mam on region cos: i jak ktoś nie ma permissi rg.cos to nie może tam niszczyć ani stawiać pls pomocy
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi