Usunięty#23389 7 Opublikowano 27 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2019 Hejka chcę zrobić że jak kliknę łukiem PPM (Prawy Przycisk Myszy) to odejmie 1 hp potworkowi lub graczowi na którego patrzę. Dawno nie robiłem nic w Skript i wszystko zapomniałem więc potrzebuję waszej pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 617 Opublikowano 27 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2019 on rightclick: tool of player is bow: targeted entity is set: damage targeted entity with 1 heart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#23389 7
Hejka chcę zrobić że jak kliknę łukiem PPM (Prawy Przycisk Myszy) to odejmie 1 hp potworkowi lub graczowi na którego patrzę. Dawno nie robiłem nic w Skript i wszystko zapomniałem więc potrzebuję waszej pomocy
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi