Kennar 2 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 Witam zna ktoś jakieś darmowe sklepy, które obsługują Homepay lub cashbill ? potrzebuję do serwera minecraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 (edytowane) treekt pokazywal kiedys. Zaraz dam linka Edit:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 14 października 2014 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kennar 2 Opublikowano 15 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 października 2014 Wszystko ładnie tylko dlaczego nie tworzy mi nowych tabel w bazie danych ? dane do mysql podałem dobre, strone mam na cba i tam mam podpiętą baze danych pod ten sklep. Wiec dlaczego nie tworzy tabel ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kennar 2
Witam zna ktoś jakieś darmowe sklepy, które obsługują Homepay lub cashbill ? potrzebuję do serwera minecraft
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi