Ganq2002 1 Opublikowano 2 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 Witam serdecznie! Piszę skrypty na serwer minecraft 1.14.4 i mam problem. Zapisuję plik w .sk i przeładowuję go. Jest dobrze, lecz gdy wpisuję komendę to mi nie wyskakuje, a jak wciskam enter to nie ma tej komendy. Tak samo z eventami. Nie działają mi. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1953 Opublikowano 2 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 Błędy w consoli / na chacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ganq2002 1 Opublikowano 2 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 (edytowane) 6 minut temu, xAxee napisał: Błędy w consoli / na chacie Tylko na czacie wyskakuje, że nie ma takiej komendy, a w konsoli to nic, a tak to nic nie wyskakuje. Jest, że dobrze. Edytowane 2 listopada 2019 przez Ganq2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Ganq2002 1
Witam serdecznie!
Piszę skrypty na serwer minecraft 1.14.4 i mam problem. Zapisuję plik w .sk i przeładowuję go. Jest dobrze, lecz gdy wpisuję komendę to mi nie wyskakuje, a jak wciskam enter to nie ma tej komendy. Tak samo z eventami. Nie działają mi.
Proszę o pomoc.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi