Usunięty#22684 247 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 (edytowane) Witam poszukuję redaktorów na moją stronę, https://megry.tk (wkrótce zmiana domeny ne .eu/.pl). Blog został założony kilka miesięcy temu (była długa przerwa), a w tym czasie: Drugi artykuł na stronie zdobył ponad 4500 realnych wyświetleń w 24h (1 wyświetlenie = min. 8 sekund w artykule). Artykuł trafił na stronę główną na popularnym serwisie, Wykopie. Cały czas rośnie liczba wyświetleń artykułów. Oferuję: Możliwość nauczenia pisania lepszych artykułów. Duże grono czytelników, którzy chętnie wypowiadają się w komentarzach. W najbliższym czasie na stronę zostaną dodane reklamy, więc oferuję też pieniądze, ale to za jakiś czas. Wymagania: Poprawna polszczyzna, ortografia i interpunkcja. Minimum 1 artykuł na tydzień. Ukończone 15 lat. Blog jest powiązany z it. Jeśli jesteś chętny napisz do mnie na discorda, TakiJakTy#5558. Serwer discord: https://discord.gg/nKC2XJH Edytowane 25 lutego 2020 przez ivall Usunięty#5541 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak 54 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 Chętnie Jeśli chodzi o sprawy techniczne itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#22684 247 Opublikowano 1 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 17 minut temu, Studziak napisał: Chętnie Jeśli chodzi o sprawy techniczne itd. Dzięki za propozycję, ale wszystkie sprawy techniczne ja ogarniam, poszukuję jedynie redaktorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#5541 306 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 Polecam bloga, miła atmosfera, ivall zawsze pomoże i nigdy nie idzie na łatwiznę Usunięty#22684 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak 54 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 1 godzinę temu, ivall napisał: Dzięki za propozycję, ale wszystkie sprawy techniczne ja ogarniam, poszukuję jedynie redaktorów Chodzi mi że sprzęt itd. to sie tym interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piecia601 7 Opublikowano 2 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 (edytowane) Podany discord mi nie wchodzi Edit: mój błąd dodałem kropke przypadkiem i nie zauważyłem Edytowane 2 listopada 2019 przez Piecia601 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#5541 306 Opublikowano 23 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#22684 247 Opublikowano 23 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2019 Rekrutacja ponownie otwarta = ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#22684 247 Opublikowano 24 lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2020 Ponowna reaktywacja bloga, tym razem na czele z @TakiJakTy i nową ekipą, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi