Witam,
W wolnym czasie napisałem taki sobie skrypcik i nie mam pojęcia dlaczego może nie działać..
variables:{pytanie1.%player%}=1{pytanie2.%player%}=1{zadanie1.%player%}=1{zadanie2.%player%}=1
command /quest [<text>]:
trigger:if arg 1 is not set:if{pytanie1.%player%} is 1:
send "&6====================================================="
send "zadanie 1"
send "&6====================================================="set{pytanie1.%player%} to 0if arg 1 is not set:if{pytanie1.%player%} is 0:if{pytanie2.%player%} is 1:
send "&6====================================================="
send "zadanie 2"
send "&6====================================================="set{pytanie2.%player%} to 0#QUEST 1if arg 1 is "1":if{zadanie1.%player%} is 1:if player have 100 cobblestone:
send "&6============================================"
send "&7Zadanie zostało wykonane poprawnie."
send "&7O to Twoja nagroda!"
send "&6============================================"
give 1 diamond to player
remove 100 cobblestone from player
set{zadanie1.%player%} to 0
Na pewno robię coś źle, lecz nie mam pojęcia co..
(chodzi mi tutaj o to, że po wpisaniu komendy /quest wyświetli się najpierw "zadanie 1", a jeżeli to zadanie zostanie wykonane /quest 1, to po ponownym wpisaniu komendy /quest wyświetli się "zadanie 2" itd.)
Pytanie
ArkoneX 0
Witam,
W wolnym czasie napisałem taki sobie skrypcik i nie mam pojęcia dlaczego może nie działać..
Na pewno robię coś źle, lecz nie mam pojęcia co..
Edytowane przez ArkoneX(chodzi mi tutaj o to, że po wpisaniu komendy /quest wyświetli się najpierw "zadanie 1", a jeżeli to zadanie zostanie wykonane /quest 1, to po ponownym wpisaniu komendy /quest wyświetli się "zadanie 2" itd.)
Bardzo proszę o pomoc!
Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi