nie działa mi robiłem research i się okazało, że dżunglowe, brzozowe oraz akacjowe drzewo nie zaliczają się do typów drzew w Skripcie, ale ktoś komuś polecił:
[any ] tree[s]
[any ](regular tree|normal tree|oak)[s]
small (regular tree|normal tree|oak)[s]
(big|large) (regular tree|normal tree|oak)[s]
[any ](fir|pine|spruce|redwood)[s]
small (fir|pine|spruce|redwood)[s]
(big|tall) (fir|pine|spruce|redwood)[s]
[any ]jungle tree[s]
small jungle tree[s]
(big|tall|huge|giant|large) jungle tree[s]
[jungle ]bush[es]
swamp tree[s]
[any ](huge|giant|large|big) mushroom[s]
(huge|giant|large|big) red mushroom[s]
(huge|giant|large|big) brown mushroom[s]
próbowałem wypisywać big, tall, huge, giant i large jungle tree ale też to nie działa, jakieś pomysły, rozwiązania? z góry dzięki
Pytanie
3meraldK 100
grow huge jungle tree above target blocknie działa mi
robiłem research i się okazało, że dżunglowe, brzozowe oraz akacjowe drzewo nie zaliczają się do typów drzew w Skripcie, ale ktoś komuś polecił:
[any ] tree[s] [any ](regular tree|normal tree|oak)[s] small (regular tree|normal tree|oak)[s] (big|large) (regular tree|normal tree|oak)[s] [any ](fir|pine|spruce|redwood)[s] small (fir|pine|spruce|redwood)[s] (big|tall) (fir|pine|spruce|redwood)[s] [any ]jungle tree[s] small jungle tree[s] (big|tall|huge|giant|large) jungle tree[s] [jungle ]bush[es] swamp tree[s] [any ](huge|giant|large|big) mushroom[s] (huge|giant|large|big) red mushroom[s] (huge|giant|large|big) brown mushroom[s]próbowałem wypisywać big, tall, huge, giant i large jungle tree ale też to nie działa, jakieś pomysły, rozwiązania? z góry dzięki
Brak aktywności ze strony autora.
Notatka dodana przez TakiJakTy
https://skript.pl/temat/35269-grow-jungle-tree/Udostępnij na innych stronach
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi