LordQuerix 0 Opublikowano 7 października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 października 2019 witam nie wiem jak zrobić by po uderzeniu zombiego strzałą wykonywał się skrypt mój kod: on damage: if victim is a zombie: if projectile exists: projectile is an arrow: make console execute command "/say tak" Żadnego błędu nie ma, ale skrypt się nie wykonuje mam nadzieję, że zrozumieliście xd Kod wstawiam w znaczniki [ code][/code] oraz poprawiam błędy interpunkcyjne Notatka dodana przez bvcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 7 października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 października 2019 (edytowane) on damage: if victim is a zombie: if attacker is an arrow: #kod Może zadziała. Edytowane 7 października 2019 przez ZiemniaQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordQuerix 0 Opublikowano 7 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2019 9 minut temu, ZiemniaQ napisał: on damage: if victim is a zombie: if attacker is an arrow: #kod nie działa ale błędu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1953 Opublikowano 7 października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 października 2019 Wyświetl projectile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordQuerix 0 Opublikowano 7 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2019 (edytowane) 7 minut temu, xAxee napisał: Wyświetl projectile w sensie? bo nwm o co chodzi xd Edytowane 7 października 2019 przez LordQuerix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1953 Opublikowano 7 października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 października 2019 2 minuty temu, LordQuerix napisał: w sensie? bo nwm o co chodzi xd Send "%projectile%" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 7 października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 października 2019 Zatem będziesz musiał zainstalować sobie dodatek skript-mirror, i użyć tego kodu: import: org.bukkit.event.entity.EntityDamageByEntityEvent on EntityDamageByEntityEvent: if "%event.getDamager()%" = "arrow": if "%event.getEntity()%" = "zombie": #kod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
LordQuerix 0
witam nie wiem jak zrobić by po uderzeniu zombiego strzałą wykonywał się skrypt
mój kod:
on damage: if victim is a zombie: if projectile exists: projectile is an arrow: make console execute command "/say tak"
Żadnego błędu nie ma, ale skrypt się nie wykonuje
mam nadzieję, że zrozumieliście xd
Kod wstawiam w znaczniki [ code][/code] oraz poprawiam błędy interpunkcyjne
Notatka dodana przez bvcz
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi