patryko321xd 0 Opublikowano 3 października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 października 2019 Mam na Gamemode a na inne komendy typu: /invsee /ban? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 3 października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 października 2019 42 minuty temu, patryko321xd napisał: Mam na Gamemode a na inne komendy typu: /invsee /ban? Open %player%'s inventory to %player% Tylko podłoż Playera ban %player% due to %string% Również podłoż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patryko321xd 0 Opublikowano 3 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 października 2019 Daj przykład takiego skrypta bo coś nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 3 października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 października 2019 Podaj to co zrobiłeś a ja powiem co masz źle. I to już chyba na komejny temat powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
patryko321xd 0
Mam na Gamemode a na inne komendy typu: /invsee /ban?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi