czlowiekjaja 0 Opublikowano 2 października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 (edytowane) Siemano, mam problem z kodem takim: on script load: set {cmd} to yaml value "KOMENDA" from file "../../jakisskrypt/config.yml" options: komenda: %{cmd}% command {@komenda} [<text>]: i chodzi o to ze jak dam sobie send {@komenda} to wszystko sie mi wysyla normalnie ale komenda nie dziala errora zadnego Edytowane 2 października 2019 przez czlowiekjaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 2 października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 command /{@komenda} [<text>]: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czlowiekjaja 0 Opublikowano 2 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 to nic nie zmienia ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 2 października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 Nie jestem pewien, ale chyba nie można używać wyrażeń przy definiowaniu opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 2 października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 października 2019 W komendzie nie możesz wywołać zmiennej nawet jak masz ją w options Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
czlowiekjaja 0
Siemano, mam problem z kodem takim:
i chodzi o to ze jak dam sobie send {@komenda} to wszystko sie mi wysyla normalnie ale komenda nie dziala errora zadnego
Edytowane przez czlowiekjajaOdnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi