Witam, otóż próbuje napisać skrypt pod plugin Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! wykorzystując jego API. A oto mój skrypt:
command /dodajpremium <offlineplayer>: description: dodanie gracza do listy aliases: dp usage: /dodajpremium <gracz> permission: premium.add trigger: set AutoInWhiteListStatus of %offlinePlayer% to WHITE_LISTED
Ale pokazuje mi się cały czas error w 7 linijce, i mam pytanie jak to naprawić? Jeden użytkownik napisał, że mam dodać do tego "Add arg to exceptions" ale nie wiem gdzie mam to wstawić. Proszę o szybką pomoc :). Oczywiście za pomoc dam like :D.
PS: Proszę oto API pluginu pod skript:
[*]
# %player% PremiumStatus is [not] equals to (PREMIUM|CRACKED|EXCEPTION|ERROR|NOT_LOGGED_IN)
[*]
# %player% PremiumStatus is [not] (premium|exception|error|cracked|cracked Exact|Not Logged In|Vaild)
[*]
# %offlinePlayer% AutoInWhiteListStatus is [not] equals to (BLACK_LISTED|WHITE_LISTED|UNKNOWN|PREMIUM)
[*]
# %offlinePlayer% AutoInWhiteListStatus is [not] (Joinable|BlackListed|WhiteListed|Unknown|Premium)
[*]
# %offlinePlayer% has [not] enabled login
[*]
# %offlinePlayer% is [not] exception
[*]
# add %offlinePlayer% to exceptions
[*]
# remove %offlinePlayer% from exceptions
[*]
# add %offlinePlayer% to enabled logins
[*]
# remove %offlinePlayer% from enabled logins
[*]
# set PremiumStatus of %player% to (PREMIUM|CRACKED|EXCEPTION|ERROR|NOT_LOGGED_IN)
[*]
# set AutoInWhiteListStatus of %offlinePlayer% to (BLACK_LISTED|WHITE_LISTED|UNKNOWN)
Pytanie
supermichalpol 0
Witam, otóż próbuje napisać skrypt pod plugin Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! wykorzystując jego API. A oto mój skrypt:
Ale pokazuje mi się cały czas error w 7 linijce, i mam pytanie jak to naprawić? Jeden użytkownik napisał, że mam dodać do tego "Add arg to exceptions" ale nie wiem gdzie mam to wstawić. Proszę o szybką pomoc :). Oczywiście za pomoc dam like :D.
PS: Proszę oto API pluginu pod skript:
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi