Witam, problem jest poważny, gdy wgrałem gotowy essentials i authme na serwer, za każdym razem jak ktoś wchodzi, nie zależnie od długości, pokazuje się to co na obrazku
Oczywiście zmieniałem w authme i essentials te max-lenght-nick itp, i nadal to samo, tam coś na obrazie pisze że coś od 16 do 22 , próbowałem tak samo ustawiać w essentials i authme, gdy usunełem oba pluginy i zrestartowałem serwer, wyskakuje to samo, czy jest gdzieś w spigot.yml czy coś opcja by nie sprawdzało? Znalazłem pewną linijke w server.properties:
Cytat
verify-names=true
Zmieniłem na false i nic . Nie wiem o co chodzi. Mój nick to "neziw" ale pomijając to, my friends też to mają a posiadają różnej długości nicki , posiadam minecraft premium, kilku kolegów też a kilku nie. Proszę o pomoc.
Pytanie
neQYT 63
Witam, problem jest poważny, gdy wgrałem gotowy essentials i authme na serwer, za każdym razem jak ktoś wchodzi, nie zależnie od długości, pokazuje się to co na obrazku
Oczywiście zmieniałem w authme i essentials te max-lenght-nick itp, i nadal to samo, tam coś na obrazie pisze że coś od 16 do 22 , próbowałem tak samo ustawiać w essentials i authme, gdy usunełem oba pluginy i zrestartowałem serwer, wyskakuje to samo, czy jest gdzieś w spigot.yml czy coś opcja by nie sprawdzało? Znalazłem pewną linijke w server.properties:
Zmieniłem na false i nic
. Nie wiem o co chodzi. Mój nick to "neziw" ale pomijając to, my friends też to mają a posiadają różnej długości nicki
, posiadam minecraft premium, kilku kolegów też a kilku nie. Proszę o pomoc.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dodatkowe informacje:
Silnik: Spigot 1.8.8
Hosting: Jest to serwer testowy, TITANAXE
BungeeCord: Nie
Inne pluginy: PermissionsEX, LostSkyWars, GadgetsMenu, NoFall
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Edytowane przez neQYTOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/35008-b%C5%82%C4%85d-z-max-lenght-nick/Udostępnij na innych stronach
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi