Mam pewien kawałek skryptu który nie do końca działa... mianowicie:
if {_poczekane} is less than 30 seconds: set {_xmsg} to difference between 30 seconds and {_poczekane} wait 1 tick replace all "days" with "dni" in {_xmsg} replace all "hours" with "godzin" in {_xmsg} replace all "seconds" with "sekund" in {_xmsg} replace all "and" with "i" in {_xmsg} wait 1 tick message "&cMusisz poczekac jeszcze &4%{_xmsg}%&c Zanim uzyjesz tego ponownie!" stop
Chodzi o to, że ta wiadomość i tak pokazuje po angielsku seconds itp. Przecież to zamieniłem więc w czym problem?
Pytanie
ZiomuuSss 8
Mam pewien kawałek skryptu który nie do końca działa... mianowicie:
if {_poczekane} is less than 30 seconds: set {_xmsg} to difference between 30 seconds and {_poczekane} wait 1 tick replace all "days" with "dni" in {_xmsg} replace all "hours" with "godzin" in {_xmsg} replace all "seconds" with "sekund" in {_xmsg} replace all "and" with "i" in {_xmsg} wait 1 tick message "&cMusisz poczekac jeszcze &4%{_xmsg}%&c Zanim uzyjesz tego ponownie!" stopChodzi o to, że ta wiadomość i tak pokazuje po angielsku seconds itp. Przecież to zamieniłem więc w czym problem?
https://skript.pl/temat/3495-zmienianie-wyraz%C3%B3w/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi