Talarek 8 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2019 Próbowałem zrobić żeby gracz po wejściu na serwer widział jak citizen ma jego skin. (każdy po wejściu ma widzieć swój skin w tym npc) Działa jedynie coś takiego: on join: change citizen 21 skin to "%player%" Tylko nie działa żeby było for player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMuffionex 105 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2019 on join: set citzen 21 skin of %player% sproboj ja nie wiem jak to ma byc ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Talarek 8 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2019 2 godziny temu, xMuffionex napisał: on join: set citzen 21 skin of %player% sproboj ja nie wiem jak to ma byc ale to na 100% nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Talarek 8
Próbowałem zrobić żeby gracz po wejściu na serwer widział jak citizen ma jego skin. (każdy po wejściu ma widzieć swój skin w tym npc)
Działa jedynie coś takiego:
on join: change citizen 21 skin to "%player%"
Tylko nie działa żeby było for player
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi