Paciek 0 Opublikowano 15 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2019 Cześć wszystkim! Na imię mi Maciej, lecz w internecie jestem bardziej kojarzony pod nickiem Paciek Od niedawna zacząłem nagrywać filmiki na YouTube bo dłuuugiej przerwie (+- 3/4 lata). Jeżeli ktoś by chciał mnie lepiej poznać, lub zapytać o jakąś współpracę to zapraszam do wiadomości prywatnej albo na mojego facebooka Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!aciej Sówka Kanał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Przykładowe video: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiJakTy 140 Opublikowano 16 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2019 Witam pana Mam nadzieję że obecność na naszym forum będzie miło spędzonym czasem Ps. Masz dobry głoś do nagrywania ale trochę za cicho mówisz. Pozdrawiam, Moderator Mroczekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2019 (edytowane) W dniu 16.08.2019 o 11:42, TakiJakTy napisał: Masz dobry głoś do nagrywania to sie nazywa Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 21 sierpnia 2019 przez Sewer jaku49 i Misio12320 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiJakTy 140 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2019 (edytowane) 5 godzin temu, Sewer napisał: to sie nazywa Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Wiem jak to się nazywa, niektórzy ludzie po mutacji nie mają zbyt dobrego głosu do nagrywania (nie mówię tu o sobie) Edytowane 21 sierpnia 2019 przez Kurotsuwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi