Mociak 0 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2019 cześć nie wiem czemu to nie działa set balance player to {Hajsy::%player%} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 12 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2019 (edytowane) set player's balance to {hajsy::%player%} Liczę na + Edytowane 12 sierpnia 2019 przez Mroczekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mociak 0 Opublikowano 12 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2019 'player's balance' is not an entity type (valuta.sk line 5: set) player's balance to {hajsy::%player%} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość kultek Opublikowano 12 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2019 Posiadasz plugin Vault? Spróbuj użyć player's money Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mociak 0 Opublikowano 12 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2019 tak posiadam plugin valut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 12 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2019 A Essentials posiadasz? Lub inny plg z API od valut do skripta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mociak 0 Opublikowano 12 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2019 tak mam essentials Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 inxaneninja 0 Opublikowano 12 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2019 Ten skrypt powinien dzialac, wiec pewnie uzywasz 1.8 i za nowej wersji skripta. Dev26 to najbardziej stabilna wersja Skript dla 1.8.8. Jesli korzystasz z 1.12+ to pobierz najnowsza wersje skripta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mociak 0
cześć nie wiem czemu to nie działa
set balance player to {Hajsy::%player%}
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi