Usunięty#22684 247 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 (edytowane) Cześć, mam na sprzedaż 97.37 pkt. w pukawce, czyli 97zł, chętnie sprzedam te punkty 50% taniej (przelew bankowy/psc). Oferuję też sprzedaż serwerów na enderchest 50% taniej. Zainteresowanych zapraszam na priv. Edytowane 7 października 2019 przez ivall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TermitCG 7 Opublikowano 7 października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 października 2019 Jak to ci się opłaca? Zdobyłeś gdzieś czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#22684 247 Opublikowano 7 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2019 Teraz, TermitCG napisał: Jak to ci się opłaca? Zdobyłeś gdzieś czy coś? Na enderchest prowadziłem przez ok. 5 lat serwer minecraft, no i na początku zamiast zrobić itemshop dzięki któremu dostawałbym pieniądze na konto to korzystałem z tego od enderchest, no i uzbierało się parę tysięcy (przynajmniej na przedłużenie było ). Co do pukawki to też prowadziłem przez jakiś czas tam serwer mc/cs 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi