Usunięty#17393 1 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2019 Witam Mam mały problem o to mój sk: I mam problem bo nie wiem jak zrobić give dla arg-1 Skrypt musi być tak jak jest Tylko żeby działało /give <nick> <ilosc> Żeby dawało te Casy Z góry dzięki za pomoc Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2019 give arg-1 1 of chest named "&6&lPremiumCase" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lobuz21 0 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2019 Może ten okaże się odrobinę lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TermitCG 7 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 Daj kolorki na te PremiumCase aby lepiej wyglądały np: &9&lPermium Case. #Nie testowane! Daj like jeśli pomogłem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#17393 1 Opublikowano 15 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2019 Temat do zamknięcia poradziłem sobie Dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 16 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#17393 1
Witam
Mam mały problem o to mój sk:
I mam problem bo nie wiem jak zrobić give dla arg-1
Skrypt musi być tak jak jest
Tylko żeby działało /give <nick> <ilosc>
Żeby dawało te Casy
Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi