arixgry 0 Opublikowano 31 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2019 (edytowane) Witam! Tworzę server minecraft skyblock na wersje 1.12.2 bardzo ale to bardzo chciałbym zmienić komendy z pluginu island world lub askyblock Z /island na /wyspa wiem wiem że plugin island world jest bardzo spolszczony ale nadal ma komendy /is (Posiadam island world) Może macie config komend w jednym z tych pluginów ? Jak tak to bardzo bym prosił o jego wysłanie Jak jest w Pluginie: /is help /is create /is delete /is info /is sethome /is delhome /is home ITD Jak bym chciał: /wyspa pomoc /wyspa stworz /wyspa skasuj /wyspa info /wyspa ustawdom /wyspa usundom /dom ITD I do tego mam drugie pytanko jak mam to wgrać i gdzie ? Z góry dziękuję za pomoc Edytowane 31 lipca 2019 przez arixgry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP1337 3 Opublikowano 31 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2019 22 minuty temu, arixgry napisał: Witam! Tworzę server minecraft skyblock na wersje 1.12.2 bardzo ale to bardzo chciałbym zmienić komendy z pluginu island world lub askyblock Z /island na /wyspa wiem wiem że plugin island world jest bardzo spolszczony ale nadal ma komendy /is (Posiadam island world) Może macie config komend w jednym z tych pluginów ? Jak tak to bardzo bym prosił o jego wysłanie Jak jest w Pluginie: /is help /is create /is delete /is info /is sethome /is delhome /is home ITD Jak bym chciał: /wyspa pomoc /wyspa stworz /wyspa skasuj /wyspa info /wyspa ustawdom /wyspa usundom /dom ITD I do tego mam drugie pytanko jak mam to wgrać i gdzie ? Z góry dziękuję za pomoc command /wyspa: trigger: if arg 1 is "pomoc": make player execute command "/is help" i robisz tak z reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arixgry 0 Opublikowano 31 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2019 Teraz, PakerP1337 napisał: i robisz tak z reszta a gdzie to wpisać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP1337 3 Opublikowano 31 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2019 1 minutę temu, arixgry napisał: a gdzie to wpisać ? to jest skrypt. Robisz nowy plik w skryptach, nazywasz np. wyspy i wklejasz to. i zamiast /is help , wpiszesz /wyspa pomoc i bedziesz mial tak jak chciales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 w pliku plugin.yml jak otworzysz plugin islandworld winrarem masz sekcje commands. tam do aliases (skrotow) możesz dodać wyspa. STEINER 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
arixgry 0
Witam!
Tworzę server minecraft skyblock na wersje 1.12.2 bardzo ale to bardzo chciałbym zmienić komendy z pluginu island world lub askyblock
Z /island na /wyspa wiem wiem że plugin island world jest bardzo spolszczony ale nadal ma komendy /is (Posiadam island world)
Może macie config komend w jednym z tych pluginów ?
Jak tak to bardzo bym prosił o jego wysłanie
Jak jest w Pluginie:
/is help /is create /is delete /is info /is sethome /is delhome /is home ITD
Jak bym chciał:
/wyspa pomoc /wyspa stworz /wyspa skasuj /wyspa info /wyspa ustawdom /wyspa usundom /dom ITD
I do tego mam drugie pytanko
jak mam to wgrać i gdzie ?
Z góry dziękuję za pomoc
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi