Bodziusiu2 4 Opublikowano 30 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2019 (edytowane) Witam potrzebuje latającego kurczaka który spawni się komendą /kurczak i jeżeli wsiądziemy do niego możemy latać d-leci do góry a-spada w dol dałby ktoś radę to napisać ? Edytowane 4 sierpnia 2019 przez Kurotsuwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RodgerDodg3r 118 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2019 (edytowane) No nie wiem EDIT1: Najwyraźniej mój poprzednik jest "wyautowany". Więc tutaj masz evenyty, możesz wykrywać czy vehicle of player to kurczak a potem przy użyciu efektu "push" sterować kurczakiem Edytowane 4 sierpnia 2019 przez MrJuliusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bodziusiu2 4 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 dzięki napewno coś mi to da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bodziusiu2 4
Witam potrzebuje latającego kurczaka który spawni się komendą /kurczak
i jeżeli wsiądziemy do niego możemy latać
d-leci do góry
a-spada w dol
dałby ktoś radę to napisać ?
Edytowane przez KurotsuwaOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi