Skocz do zawartości

Zostanę budowniczym/technikiem serwera.

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, jestem Kris.

Mam 16 lat, interesuję się matematyką, informatyką oraz astronomią. Od ponad dwóch lat zajmuje się konfigurowaniem serwerów, jak i ich wtyczek. Z początku dla rozrywki, lecz później przerodziło się to w realne zainteresowanie.

Co mogę zaoferować Twojemu serwerowi?

Oferuję kompleksową pomoc od strony technicznej, w postaci konfiguracji parametrów i wtyczek, jak i pisania własnych skryptów. Wspieram serwery także jako budowniczy. Bez problemu obsługuję WorldEdita, VoxelSnipera oraz GoBrusha, a budowle wykańczam ręcznie.

Co umiem?

Jestem osobą, która potrafi się szybko uczyć. To kluczowe w serwerach gier, gdyż konfiguracja nowej, nieznanej dotąd wtyczki, nie będzie stanowiła dla mnie żadnego problemu. Wręcz przeciwnie - rozwojowe zajęcie, a nawet zabawę - bo przecież po to są gry! Piszę również zaawansowane skrypty. Fakt, wciąż się uczę, aczkolwiek uważam, że moje obecne doświadczenie w tym jest wystarczające, aby stworzyć odpowiednie dodatki dla wszelkiego typu serwerów.

Jak się wyceniam?

Nie jestem organizacją charytatywną. Za swoje usługi mogę pobierać niewielkie opłaty, dzięki którym mogę dalej się rozwijać. Dobrze rozumiem, że mniejsze serwery mogą mieć ograniczony budżet - dlatego wszystko ustosunkowuję od Twoich możliwości. Na pewno się dogadamy :)

Jak się ze mną skontaktować?

Napisz do mnie na Discordzie: Kris#1842

Czekam na Twoją wiadomość!

https://skript.pl/temat/34166-zostan%C4%99-budowniczymtechnikiem-serwera/

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...