krokimem 0 Opublikowano 24 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2019 (edytowane) Jak podpiąć do domeny swój itemshop, serwer, ts3 tak żeby do wszystkich dało się połączyć przez domena.pl? Bo teraz mam tak, że do serwera mc mam domena.pl do ts3 mam ts.domena.pl, a di itemshopu mam web.domena.pl Edytowane 24 lipca 2019 przez krokimem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 24 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShroN 112 Opublikowano 30 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2019 To zależy. Jeżeli masz VPS i na nim masz serwer mc, Itemshop i TS3 to po prostu podepnij DNS do adresu IP VPS i usuń subdomeny. Jeżeli masz masz u różnych dostawców swoje usługi to i tak potrzebujesz VPSa z by zrobić przekierowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
krokimem 0
Jak podpiąć do domeny swój itemshop, serwer, ts3 tak żeby do wszystkich dało się połączyć przez domena.pl? Bo teraz mam tak, że do serwera mc mam domena.pl do ts3 mam ts.domena.pl, a di itemshopu mam web.domena.pl
Edytowane przez krokimemOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi