BlackAndWH 1 Opublikowano 22 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2019 (edytowane) Dodatkowe informacje: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Discord na który serdecznie zapraszam: discord.gg/emjYchW Edytowane 23 lipca 2019 przez BlackAndWH HeezQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackAndWH 1 Opublikowano 23 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2019 Zmieniłem nieco reklamę, według mnie jest teraz lepsza. Serwer wystartował wczoraj o godzinie 18:00, najwięcej graczy online to chyba 22, średnia graczy to około 17 z czego jestem zadowolony. Nad czym będę dzisiaj pracował? - Zadania - Więcej NPC na spawnie oraz na świecie - Hologramy przy spawnie by gracze mogli łatwiej zacząć grę. Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 23 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2019 Nie ma chyba co komentować, Prezentacja przyzwoita i schludna, pomysł inny niż wszystkie inne popularne serwery no i co jeszcze? Jak dla mnie wszystko fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi