sadasdas 0 Opublikowano 21 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2019 (edytowane) Siema mam serwer pvp i szukam skryptu na /spawn i jak to wpisze otworzy mi się gui i mogę wybrać czy chce iść na lobby czy chce zostać na arenie ale iść na środek spawnu coś takiego jak na onlypvp Edytowane 22 lipca 2019 przez HeezQ Caps off Notatka dodana przez HeezQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Syntetik008 3 Opublikowano 23 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2019 Wiem potrzebujesz skrypt i się taram to zrobić jak mi się uda to napisze ale dało by się to zrobić za pomocą 2 pluginów. Wymagane pluginy: - essentials - ChestCommands Jak zrobić: za pomocą essentials dajesz warpy w te miejsca np /warp spawn1 i /warp lobby później robisz menu w chest commands: tworzysz plik np spawny.yml dajesz kod Cytat ###################### #+ +# # MENU SETTINGS # #+ +# ###################### menu-settings: # name - appears as the title - REQUIRED name: ' &8• &a&lSPAWNY!' # rows - the number of rows of the chest - REQUIRED rows: 6 # command - OPTIONAL (you can remove this or set it to '') # Bind multiple commands using ; (command: 'menu; m; me') command: 'spawn' # auto-refresh - OPTIONAL # How frequently the menu will be refreshed, in seconds. # Useful if you have variables in items' descriptions. auto-refresh: 5 # This command command will be execute when the menu is opened. # Supports all the icon command types. open-action: 'eadminkit' # open-with-item - OPTIONAL # The menu will open only right-clicking with orange wool [35:1] open-with-item: id: 7 left-click: false right-click: false ###################### #+ +# # ITEMS # #+ +# ###################### SPAWN1: NAME: '&8[ &e&lSpawn srodek &8]' COMMAND: 'warp spawn1' ID: 78 LORE: - '&8• &e' - '' - '&8• &aTeleprtuje na srodkowy spawn ' - '' - '&8• &e' POSITION-X: 1 POSITION-Y: 1 POMOC2: NAME: '&8[ &e&lLOBBY &8]' COMMAND: 'warp lobby' ID: 345 LORE: - '&8• &e' - '' - '&8• &aTeleportuje do lobby ' - '' - '&8• &e' POSITION-X: 9 POSITION-Y: 1 Jeżeli nie działa albo potrzebujesz z tym więcej pomocy to napisz do mnie a jeżeli jednak wolisz skrypt to poczekaj na mnie albo na kogoś innego Mam nadzieje że dobrze wszystko napisałem i pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sadasdas 0 Opublikowano 15 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2019 W dniu 23.07.2019 o 06:28, Syntetik008 napisał: Wiem potrzebujesz skrypt i się taram to zrobić jak mi się uda to napisze ale dało by się to zrobić za pomocą 2 pluginów. Wymagane pluginy: - essentials - ChestCommands Jak zrobić: za pomocą essentials dajesz warpy w te miejsca np /warp spawn1 i /warp lobby później robisz menu w chest commands: tworzysz plik np spawny.yml dajesz kod Jeżeli nie działa albo potrzebujesz z tym więcej pomocy to napisz do mnie a jeżeli jednak wolisz skrypt to poczekaj na mnie albo na kogoś innego Mam nadzieje że dobrze wszystko napisałem i pomogłem Dobra dziena dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sadasdas 0 Opublikowano 15 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2019 W dniu 23.07.2019 o 06:28, Syntetik008 napisał: Wiem potrzebujesz skrypt i się taram to zrobić jak mi się uda to napisze ale dało by się to zrobić za pomocą 2 pluginów. Wymagane pluginy: - essentials - ChestCommands Jak zrobić: za pomocą essentials dajesz warpy w te miejsca np /warp spawn1 i /warp lobby później robisz menu w chest commands: tworzysz plik np spawny.yml dajesz kod Jeżeli nie działa albo potrzebujesz z tym więcej pomocy to napisz do mnie a jeżeli jednak wolisz skrypt to poczekaj na mnie albo na kogoś innego Mam nadzieje że dobrze wszystko napisałem i pomogłem A zrobil byś ze na wybranej mapie np. Knock, iron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sadasdas 0
Siema mam serwer pvp i szukam skryptu na /spawn i jak to wpisze otworzy mi się gui i mogę wybrać czy chce iść na lobby czy chce zostać na arenie ale iść na środek spawnu coś takiego jak na onlypvp
Edytowane przez HeezQCaps off
Notatka dodana przez HeezQ
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi