Usunięty#17393 1 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 Witam ciebie użytkowniku który to czyta Mam taki mały problem O to sk: I ten Give był zrobiony przez plugin Essentials A teraz muszę mieć Give z nazwą i opisem z Silnika <Spigot> Czyli wpiszę /pc all 5 po tym daje każdemu 5 Skrzynek o nazwie "PremiumCase" i opisie "To jest PremiumCase" Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 Proszę, liczę na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#17393 1 Opublikowano 20 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 8 godzin temu, Mroczekk napisał: Proszę, liczę na + Ale nie rozumiesz mnie... To nie ma być /give z Essentials Tylko /give z silnika SPIGOTA /give z spigota wygląda tak: " Zastosowanie: /give <gracz> <przedmiot> <ilosc> <data> <dataTag> " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shuliar 51 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 (edytowane) @Szymon22432 Essential nadpisuje sobie swoje komendy nad inne. Możesz w takim wypadu użyć prefixu 'minecraft' przed daną komendą, aby użyć tej vanillowej. /minecraft:give //Daj znać czy bangla Edytowane 20 lipca 2019 przez Turas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#17393 1
Witam ciebie użytkowniku który to czyta
Mam taki mały problem
O to sk:
I ten Give był zrobiony przez plugin Essentials
A teraz muszę mieć Give z nazwą i opisem z Silnika <Spigot>
Czyli wpiszę /pc all 5 po tym daje każdemu 5 Skrzynek o nazwie "PremiumCase" i opisie "To jest PremiumCase"
Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi!
Pozdrawiam.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi