zgubek123 0 Opublikowano 18 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 (edytowane) Cześć pisze skrypt na chat w gui tak o dla siebie i mam error z else nie wiem dlaczego on chat: if player has permission "chat.pisanie.off": stop else: cancel event send "&cChat jest wylaczony" to player stop Edytowane 19 lipca 2019 przez Mroczekk Wstawiam w kod. Notatka dodana przez TakiJakTy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 18 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 1 godzinę temu, zgubek123 napisał: Czesc pisze skrypt na chat w gui tak o dla siebie i mam error z else nie wiem dlaczego No wiesz, ja też nie wiem czemu... Przecież błędów nie podałeś... Proszę podaj błędy z konsoli i wiele się wyjaśni... on chat: if player has permission "chat.pisanie.off": stop else: cancel event send "&cChat jest wylaczony" to player stop ^ Tutaj masz poprawnie wytabowane... Osobiście nie polecam używać spacji jako taba... ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zgubek123 0 Opublikowano 22 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2019 W dniu 18.07.2019 o 23:40, HeezQ napisał: No wiesz, ja też nie wiem czemu... Przecież błędów nie podałeś... Proszę podaj błędy z konsoli i wiele się wyjaśni... on chat: if player has permission "chat.pisanie.off": stop else: cancel event send "&cChat jest wylaczony" to player stop ^ Tutaj masz poprawnie wytabowane... Osobiście nie polecam używać spacji jako taba... ^ uzywam taba do zamkniecia zrobilem juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 22 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
zgubek123 0
Cześć pisze skrypt na chat w gui tak o dla siebie i mam error z else nie wiem dlaczego
on chat: if player has permission "chat.pisanie.off": stop else: cancel event send "&cChat jest wylaczony" to player stop
Wstawiam w kod.
Notatka dodana przez TakiJakTy
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi