Nelczuss 0 Opublikowano 17 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2019 Czesc, nie mam src pluginu ani configu do pluginu, a chce zedytowac plugin podajcie decompiler (procyon nie dziala) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 riley 0 Opublikowano 17 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2019 src możesz pobrać tutaj: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 17 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nelczuss 0 Opublikowano 18 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 15 godzin temu, riley napisał: src możesz pobrać tutaj: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ale mi nie o skripta chodzi... Chce bez src zedytowac wiadomosc bez configu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nelczuss 0
Czesc, nie mam src pluginu ani configu do pluginu, a chce zedytowac plugin podajcie decompiler (procyon nie dziala)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi