Messie991 5 Opublikowano 11 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2019 Jak zrobić cos takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 11 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2019 Przejrzałem dwa pluginy, obydwa nadają efekt slow targetPlayer.addPotionEffect(new PotionEffect(PotionEffectType.SLOW, 500, 15)); sender.sendMessage(ChatColor.RED + "You turned " + args[0] + "'s world upside down!"); nie wiem czy to moze dzialac (i jakim cudem), ale sprobuj XD (chociaz stawiam na to ze to nie bedzie dzialac, w zyciu) - raczej chodzi o cos innego z "przewracaniem swiata do gory nogami" (inne znaczenie) no i jedynie cos takiego znalazlem https://minecraft.gamepedia.com/Erik_Broes to jakis npc/armorstand czy po prostu zwykly gracz? (uciales troche ssa wiec nie jestem pewien) wydaje mi sie ze z armorstandem byloby latwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Messie991 5 Opublikowano 11 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2019 To zwykły gracz, mógł chodzić.. I jak naciskał SHIFT ( zginał się ) w biodrach ? xd Jakos tak .. Normalnie kucał dogory nogami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Messie991 5
Jak zrobić cos takiego:
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi