Skocz do zawartości
  • 0

Zapis userow

Pabloseqq
 Udostępnij

Pytanie

Witam.
Czy mógłby ktos napisac mi zapis userów co 2 minuty bo lecialy zapytania kazde w nowym watku i zapychalo serwer. Szybciej tworzyly sie nowe watki niz zdazyly sie wykonywac zapytania. I do tego w tabeli z graczami dodac indeks na nick gracza bo to przyspieszy zapytania.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Cytat

I do tego w tabeli z graczami dodac indeks na nick gracza bo to przyspieszy zapytania.

what

10 godzin temu, Pabloseqq napisał:

Witam.
Czy mógłby ktos napisac mi zapis userów co 2 minuty bo lecialy zapytania kazde w nowym watku i zapychalo serwer. Szybciej tworzyly sie nowe watki niz zdazyly sie wykonywac zapytania. I do tego w tabeli z graczami dodac indeks na nick gracza bo to przyspieszy zapytania.

no a jak robiles nowy wątek?

mozesz zrobic executora, np.

private final Executor executor = Executors.newFixedThreadPool(5);

public void saveUser(User user) {
	final Runnable saveUser = () -> {
		//wszystko z baza itp
	};
	executor.execute(saveUser);
}

pelno sposobow jest, a jak ci serwer nie wyrabia to chyba czas go ulepszyc (parametry)

Pokaz swoj wczesniejszy kod lub jak wykonujesz zapytania.

Gotowca tutaj nie dostaniesz, tymbardziej ze ani nie dales kodu ani nic. Po prostu chcesz zeby ktos zrobil ci super-kod na zapisywanie userow, a nawet nie wiemy co w tym userze masz.

also uzywaj preparedstatement

• 0
14 godzin temu, xKubeQ napisał:

@yooniks jak wyśle ten kod userow to napiszesz mi ? Bo w MySQL jestem zielony a technik jest zajęty a muszę wystartować z serwerem.

nie robie gotowców 😛 ani to czasu ani nerwów na zabawe z mysql, tymbardziej ze pewnie wszystko musiałbym ci edytować, ogarnij sobie technika ktory ci poprawi pluginy a nie napisze ze jest zajety :d lub czas na kolejnego technika?

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...