Jakubor 4 Opublikowano 7 października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 października 2014 Witam, Jak admin kogoś zbanuje to na chacie,pasku smoka by pisało "-----> Gracz <player> został zbanowany! Powód: <powód>! <-----" Ktoś mi to zrobi? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ogorek 22 Opublikowano 7 października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 października 2014 Jeżeli używasz Essentiala do banowania to niestety nie połączysz tego ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hydorax 194 Opublikowano 7 października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 października 2014 Hmm może użyj osobnego pluginu do banowania ?Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Jeśli chcesz mogę wysłać tobie na PW w pełni spolszczony plik z wiadomościami po banie, mute, warnie, kicku itp, gdyż tłumaczyłęm i kolorowałem wiadomości dla pewnego serwera. :) Jakubor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jakubor 4 Opublikowano 8 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 października 2014 Tak, poproszę... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jakubor 4
Witam,
Jak admin kogoś zbanuje to na chacie,pasku smoka by pisało "-----> Gracz <player> został zbanowany! Powód: <powód>! <-----"
Ktoś mi to zrobi? :D
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi