dreamer 0 Opublikowano 29 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2019 Witam mam pytanie czy może ktoś mi napisać skrypt na lvl pod nickiem? Tak jak na serwerze PVPiq. Chyba że jest do tego jakiś plugin z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 29 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2019 Nie wiem jak to wygląda na pvpiq. Mógłbyś wyjaśnić/dać screena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dreamer 0 Opublikowano 29 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2019 38 minut temu, jaku49 napisał: Nie wiem jak to wygląda na pvpiq. Mógłbyś wyjaśnić/dać screena? JJ oto zdjęcie link do zdjęcia : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dreamer 0
Witam mam pytanie czy może ktoś mi napisać skrypt na lvl pod nickiem? Tak jak na serwerze PVPiq. Chyba że jest do tego jakiś plugin z góry dziękuję.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi