Mleczuu 0 Opublikowano 26 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2019 Witam, chętnie zapłące za AUTORSKI plugin na /topki oraz /sklep. Ma to być coś takiego: ewentualnie można go przerobić By mi działał wersja 1.8.8-1.14.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 26 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2019 Na jakiej podstawie będziesz stwierdzać czy jest AUTORSKI? Czemu piszesz o pluginie w dziale do skryptów? Ile zapłacisz za ten zarąbisty AUTORSKI plugin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 26 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2019 dobra to ja tu zareklamuje dobry sklepik Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! jak spełnisz wymagania powinno wszystko działać. (Full config) kuba44a1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mleczuu 0
Witam, chętnie zapłące za AUTORSKI plugin na /topki oraz /sklep.
Ma to być coś takiego:
ewentualnie można go przerobić By mi działał
wersja 1.8.8-1.14.2
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi