Mleczuu 0 Opublikowano 26 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2019 Witam, chętnie zapłące za AUTORSKI plugin na /topki oraz /sklep. Ma to być coś takiego: ewentualnie można go przerobić By mi działał wersja 1.8.8-1.14.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 26 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2019 Na jakiej podstawie będziesz stwierdzać czy jest AUTORSKI? Czemu piszesz o pluginie w dziale do skryptów? Ile zapłacisz za ten zarąbisty AUTORSKI plugin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 26 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2019 dobra to ja tu zareklamuje dobry sklepik oto on jak spełnisz wymagania powinno wszystko działać. (Full config) kuba44a1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mleczuu 0
Witam, chętnie zapłące za AUTORSKI plugin na /topki oraz /sklep.
Ma to być coś takiego:
ewentualnie można go przerobić By mi działał wersja 1.8.8-1.14.2
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi