Ronex 0 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2014 on rightclick holding blaze rod: if name of player's tool is "ratataj": shoot a tnt from player with speed 7 Mam taki oto skript, ale nie wiem jak go dopracować ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PGmajster 49 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2014 Parę? Czyli np. 5? Zapętl 5 razy (loop). Jak to zrobić?loop 5 times(TUTAJ SHOOT) Ronex 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ronex 0 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2014 Nadal wywala jedno tnt pojedynczo :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ronex 0 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2014 Albo nie, wpisałem sto przytrzymałem prawy i mi serwer scrashowało. Dzięki za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2014 Daj Shoot itd. Wait 5 ticks Shoot itd. I tak możesz w kółko. Wysyłane z mojego R800i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Ronex 0
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi