boleknowak 961 Opublikowano 26 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2019 15 godzin temu, Uzi napisał: a nie pisanie, że serwer jest lepszy od 70% Polskich serwerów gdzie tak naprawdę może być ściągnięty z neta lub dodane coś z wersji 1.8 tylko trochę ulepszone ;/ no, ale 70% w PL to izihace więc wiadomo że będzie lepszy XD 1.8 to rak, trzeba się od tego trzymać z daleka. jesteś zaślepiony właśnie tą wersją, a dobre serwery to te nowe innowacyjne serwery, a nie jakieś izihace na 1.8 z blazingpackiem (XD) o co Ci chodzi z tym "ściągnięciem" z 1.8, dlaczego dobre serwery miałby coś ściągać z tak słabej wersji? Polskie streamy na yt (yt btw XD) są bardzo słabe i lepiej ich nie oglądać. >craftcore >dobry serwer wybierz jedno :V 15 godzin temu, Uzi napisał: i nawet nie wiesz czy przyciągnie uwagę na 5 min... wiem na PS nie odpowiem, bo 1.14 to nowa wersja, a Ty i tak tego nie zrozumiesz bo tak jak napisałem - jesteś zaślepiony wersją 1.8 i serwerami izihace. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/33653-plugin-na-serwer-mc-daj%C4%85cy-vipa-za-wej%C5%9Bcie-na-serwer-dc/#findComment-217585 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzi 20 Opublikowano 29 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2019 W dniu 26.06.2019 o 18:34, boleknowak napisał: no, ale 70% w PL to izihace więc wiadomo że będzie lepszy XD 1.8 to rak, trzeba się od tego trzymać z daleka. jesteś zaślepiony właśnie tą wersją, a dobre serwery to te nowe innowacyjne serwery, a nie jakieś izihace na 1.8 z blazingpackiem (XD) o co Ci chodzi z tym "ściągnięciem" z 1.8, dlaczego dobre serwery miałby coś ściągać z tak słabej wersji? Polskie streamy na yt (yt btw XD) są bardzo słabe i lepiej ich nie oglądać. >craftcore >dobry serwer wybierz jedno :V wiem na PS nie odpowiem, bo 1.14 to nowa wersja, a Ty i tak tego nie zrozumiesz bo tak jak napisałem - jesteś zaślepiony wersją 1.8 i serwerami izihace. Ty niestety jesteś zaślepiony najnowszymi wersjami ;/ A nawet nie widzisz, że ponad 80% serwerów na wersji 1.9 w górę to jakiś badziew z zaktualizowanymi pluginami z wersji 1.8 ;/ Dodatkowo co jest fajnego na "innowacyjnych serwerach"? To co dodał mojang do gry? Czy to co dodał właściciel serwera? Bo przy tym pierwszym jest to zabawa na kilka godzin i sam się nawet bardzo dobrze bawię a przy tym drugim tak jak napisałem to samo co na 1.8 ;/ Tak btw. każdy ma swój styl, humor i każdego co innego kręci.... gdyby nie wersja 1.8 nie byłoby Ciebie tutaj a nawet tego forum bo żylibyśmy w epoce 1.7 dodatkowo ludzie (np. yt) zarabiają na 1.8 a na 1.12 mówią całkowitemu "Nie" ze względu na graczy, klepanie się czy też rzeczy, które dają spędzać miło z innymi osobami czas. Sam mega dużo grałem na 1.12.2 i trochę wyżej niż 1.8 ale to nie ma sensu ze względu na właścicieli i "bul" czterech liter takich osób, które mówią przed startem, że będzie to najlepszy i innowacyjny serwer a zaraz po nim wywala serwer bo nie przetestowali czegoś albo serwer jest nie ogarnięty bo ktoś myślał, że jego pomysły spodobają się innym ;/ Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/33653-plugin-na-serwer-mc-daj%C4%85cy-vipa-za-wej%C5%9Bcie-na-serwer-dc/#findComment-217731 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 961 Opublikowano 29 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2019 56 minut temu, Uzi napisał: gdyby nie wersja 1.8 nie byłoby Ciebie tutaj a nawet tego forum CO? XDDDD 57 minut temu, Uzi napisał: ale to nie ma sensu ze względu na właścicieli i "bul" czterech liter takich osób, które mówią przed startem, że będzie to najlepszy i innowacyjny serwer a zaraz po nim wywala serwer bo nie przetestowali czegoś albo serwer jest nie ogarnięty bo ktoś myślał, że jego pomysły spodobają się innym ;/ no jak wchodziłeś na jakieś słabe serwery to się nie dziw. no offence, ale Ty tak piszesz jakbyś wyznawał 1.8 za religię, za najwyższego Boga. po co grać na przestarzałej wersji z rakowym pvp jak można na nowych? Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/33653-plugin-na-serwer-mc-daj%C4%85cy-vipa-za-wej%C5%9Bcie-na-serwer-dc/#findComment-217736 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzi 20 Opublikowano 30 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2019 W dniu 29.06.2019 o 20:14, boleknowak napisał: CO? XDDDD no jak wchodziłeś na jakieś słabe serwery to się nie dziw. no offence, ale Ty tak piszesz jakbyś wyznawał 1.8 za religię, za najwyższego Boga. po co grać na przestarzałej wersji z rakowym pvp jak można na nowych? No tak jakby nie było 1.8 to nie miałbyś takiej wielkiej reputacji tutaj xD Wchodziłem na różnego typu serwery i nie mówię, że 1.8 to coś mega fajnego, ale moim zdaniem najnowsze wersję nie są lepsze pod względem serwerów, które tworzą ludzie a nawet co do samych serwerów są jeszcze gorsze i robione aby zrobić coś lepszego co tak naprawdę nie jest lepsze ;/ Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/33653-plugin-na-serwer-mc-daj%C4%85cy-vipa-za-wej%C5%9Bcie-na-serwer-dc/#findComment-217790 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi