neexipl 21 Opublikowano 6 października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 października 2014 Mam cos takiego ale nie dziala : on script load: [TAB] register new shaped recipe for packed cooked pork chop named "Mieso" using cooked pork chop, cooked pork chop, cooked pork chop, cooked pork chop, cooked pork chop, cooked pork chop, cooked pork chop, cooked pork chop, cooked pork chop Zrobi mi ktos crafting przedmiotu : Cooked pork chop o nazwie "&7Nieskonczone MiesoCrafting: Cooked pork chop | zwykle jablko | Cooked pork chop zwykle jablko | kox jablko | zwykle jablko Cooked pork chop | zwykle jablko | Cooked pork chop Bardzo prosze niech mi ktos pomoze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ogorek 22 Opublikowano 6 października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 października 2014 (edytowane) W skripcie pisze się cooked porkchop a nie cooked pork chop @EDIT Cały skryptZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 6 października 2014 przez Ogorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
neexipl 21
Mam cos takiego ale nie dziala :
Zrobi mi ktos crafting przedmiotu : Cooked pork chop o nazwie "&7Nieskonczone Mieso
Crafting:
Cooked pork chop | zwykle jablko | Cooked pork chop
zwykle jablko | kox jablko | zwykle jablko
Cooked pork chop | zwykle jablko | Cooked pork chop
Bardzo prosze niech mi ktos pomoze :D
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi