Uczę się pisać skrypty i postanowiłem sobie że stworze serwer z jak najmniejszą ilością pluginów, co za tym idzie chce aby jak największą częścią tego serwera były skrypty stąd moje pytanie / prośba czy mógłby ktoś napisać dla mnie skrypt na /tpa /tpaccept /tpdeny
Wiem że ta opcja jest w Essentails ale tak jak pisałem wyżej chce stworzyć serwer z jak najmniejszą ilością pluginów więc byłbym naprawdę wdzięczny osobie która napisała by dla mnie takowy skrypt mam nadzieję że ktoś taki się znajdzie i od razu mówi że komentarze typu ,,Przecież to jest takie łatwe, po co ty wstawiać" są nie na miejscu bo przecież każdy kiedyś zaczynał z góry dziękuje
Pytanie
kacper252 0
Witam.
Uczę się pisać skrypty i postanowiłem sobie że stworze serwer z jak najmniejszą ilością pluginów, co za tym idzie chce aby jak największą częścią tego serwera były skrypty stąd moje pytanie / prośba czy mógłby ktoś napisać dla mnie skrypt na /tpa /tpaccept /tpdeny
Wiem że ta opcja jest w Essentails ale tak jak pisałem wyżej chce stworzyć serwer z jak najmniejszą ilością pluginów więc byłbym naprawdę wdzięczny osobie która napisała by dla mnie takowy skrypt
mam nadzieję że ktoś taki się znajdzie i od razu mówi że komentarze typu ,,Przecież to jest takie łatwe, po co ty wstawiać" są nie na miejscu bo przecież każdy kiedyś zaczynał
z góry dziękuje
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi