xTuriX 1 Opublikowano 9 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 BlockITEMS To skrypt umożliwiający nam blokadę przedmiotów w gui! ZALETY: » Blokada wszelkich itemow » Wygoda » Prosty kod DO DODANIA: - Blokada enchantow DOWNLOAD: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymekd 151 Opublikowano 9 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 mogłeś jeszcze dodać blokadę podnoszenia tych przedmiotów skrypt fajny ale nie wiem po co jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xTuriX 1 Opublikowano 9 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 37 minut temu, Tymekd napisał: mogłeś jeszcze dodać blokadę podnoszenia tych przedmiotów skrypt fajny ale nie wiem po co jest Wrzucam wersje 1.2 w której będzie takie coś jak napisałeś oraz jak się postawi jakiś zablokowany blok to usunie go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xTuriX 1 Opublikowano 9 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 Godzinę temu, Tymekd napisał: mogłeś jeszcze dodać blokadę podnoszenia tych przedmiotów skrypt fajny ale nie wiem po co jest A i jest po to że jak ktoś robi start edycji na serwerze może wyłączyć możliwość craftowania diamentowych przedmiotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knugi 761 Opublikowano 22 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2019 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi