scobbye 0 Opublikowano 28 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2019 (edytowane) Potrzebuje skrypt, który blokuje wystrzelenie fajerwerki, ktoś coś? (nie chodzi o cos w stylu On rightclick with firework) bo fajerwerki konsola mi wysyła xd Edytowane 28 maja 2019 przez scobbye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frebcio 5 Opublikowano 28 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2019 wiem ze nie chciałeś "on rightclick" ale nie znam innego sposobu próbowałeś tak? on right click: if player is holding firework rocket: cancel event Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 scobbye 0 Opublikowano 30 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 W dniu 28.05.2019 o 20:22, Frebcio napisał: wiem ze nie chciałeś "on rightclick" ale nie znam innego sposobu próbowałeś tak? on right click: if player is holding firework rocket: cancel event ale to wywyłuje konsola, nie ja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
scobbye 0
Potrzebuje skrypt, który blokuje wystrzelenie fajerwerki, ktoś coś?
(nie chodzi o cos w stylu On rightclick with firework) bo fajerwerki konsola mi wysyła xd
Edytowane przez scobbyeOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi