ciamajda25 1 Opublikowano 26 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2019 Poszukuje ostatniego skrypta, jest nim itemek jednorazowy, ktory daje 10 serduszek, oraz dziala 2 dni lub do momentu smierci, da rade zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frebcio 5 Opublikowano 26 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2019 (edytowane) Chyba jest ok. notatki idealnie jak na craftboard mogę ci jeszcze dopisać komendę na dawanie tego przedmiotu jeśli potrzebujesz on rightclick with map: if name of player's tool is "&4Magiczny Zwoj Zycia": remove health boost from player apply health boost 5 to player for 2 days remove 1 map from player send " &4&lMagiczne zwoje:" send "&cWitalna energia zwoju przeszla na ciebie, lecz zaraz po rytuale zwoj spalil sie w rekach" Edytowane 26 maja 2019 przez Frebcio Dodatkowa notka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ciamajda25 1 Opublikowano 26 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 maja 2019 (edytowane) Poprosilbym Frebcio ;v A tak pozatym Frebcio, czemu mi nie nalicza strange? Mam caly czas 7 ;v command /excalibur: permission: essentials.item1 trigger: execute console command "/give %player% diamondsword 1 name:&e&oExcalibur lore:&fDiamond_Sword|&6&oDescription:_&fWlasnosc&f_%player%|&fPlayers_Killed:_0|&fStrange_Weapon:_%{id.exc}%" Add 1 to {id.exc} Edytowane 26 maja 2019 przez Szifter Łącze posty Notatka dodana przez Szifter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frebcio 5 Opublikowano 26 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2019 29 minut temu, ciamajda25 napisał: Poprosilbym Frebcio ;v A tak pozatym Frebcio, czemu mi nie nalicza strange? Mam caly czas 7 ;v command /excalibur: permission: essentials.item1 trigger: execute console command "/give %player% diamondsword 1 name:&e&oExcalibur lore:&fDiamond_Sword|&6&oDescription:_&fWlasnosc&f_%player%|&fPlayers_Killed:_0|&fStrange_Weapon:_%{id.exc}%" Add 1 to {id.exc} command /Zwoj: trigger: add 1 map of smite 1 named "&4Magiczny Zwoj Zycia" to player command /Z <player>: trigger: add 1 map of smite 1 named "&4Magiczny Zwoj Zycia" to arg-1 on rightclick with map: if name of player's tool is "&4Magiczny Zwoj Zycia": remove health boost from player apply health boost 5 to player for 2 days remove 1 map from player send " &4&lMagiczne zwoje:" send "&cWitalna energia zwoju przeszla na ciebie, lecz zaraz po rytuale zwoj spalil sie w rekach" Nie wiedziałem jak chcesz wiec masz 2 sposoby KOMENDA > /Zwoj - daje tobie przedmiot KOMENDA > /Z (player) - daje przedmiot określonej osobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ciamajda25 1 Opublikowano 26 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 maja 2019 (edytowane) 1 minutę temu, Frebcio napisał: command /Zwoj: trigger: add 1 map of smite 1 named "&4Magiczny Zwoj Zycia" to player command /Z <player>: trigger: add 1 map of smite 1 named "&4Magiczny Zwoj Zycia" to arg-1 on rightclick with map: if name of player's tool is "&4Magiczny Zwoj Zycia": remove health boost from player apply health boost 5 to player for 2 days remove 1 map from player send " &4&lMagiczne zwoje:" send "&cWitalna energia zwoju przeszla na ciebie, lecz zaraz po rytuale zwoj spalil sie w rekach" Nie wiedziałem jak chcesz wiec masz 2 sposoby KOMENDA > /Zwoj - daje tobie przedmiot KOMENDA > /Z (player) - daje przedmiot określonej osobie A wiesz moze na tego strange do excalibura jak to zrobic? zeby bylo 7,8,9 itp? Edytowane 26 maja 2019 przez ciamajda25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frebcio 5 Opublikowano 26 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2019 o co chodzi ci z "7,8,9" ? tak btw prosiłbym o plusika ciamajda25 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ciamajda25 1 Opublikowano 26 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 maja 2019 Jak uzywam komende, to ktory excalibur z kolei jest wytworzony, czyli /excalibur i tak dalej, mam 20 excaliburow i maja Strange Weapon: od 1 do 20 I jeszcze jedno, jak dodac lore do tego zwoju?;v Łącze posty Notatka dodana przez Szifter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frebcio 5 Opublikowano 26 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2019 24 minuty temu, ciamajda25 napisał: Jak uzywam komende, to ktory excalibur z kolei jest wytworzony, czyli /excalibur i tak dalej, mam 20 excaliburow i maja Strange Weapon: od 1 do 20 niestety nie wiem o co ci chodzi. u mnie normalnie liczy Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 15 minut temu, ciamajda25 napisał: I jeszcze jedno, jak dodac lore do tego zwoju?;v napisz jaki chcesz lore to ci moge dopisac Łącze posty Notatka dodana przez Szifter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ciamajda25 1 Opublikowano 26 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 maja 2019 Jakikolwiek napisz, bo wgl go dodac do tego nie umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frebcio 5 Opublikowano 26 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2019 command /Zwoj: trigger: add 1 map of smite 1 named "&4Magiczny Zwoj Zycia" with lore "&5TU WPISZ OPIS" to player command /Z <player>: trigger: add 1 map of smite 1 named "&4Magiczny Zwoj Zycia" with lore "&5TU WPISZ OPIS" to arg-1 on rightclick with map: if name of player's tool is "&4Magiczny Zwoj Zycia": remove health boost from player apply health boost 5 to player for 2 days remove 1 map from player send " &4&lMagiczne zwoje:" send "&cWitalna energia zwoju przeszla na ciebie, lecz zaraz po rytuale zwoj spalil sie w rekach" GreenMB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ciamajda25 1 Opublikowano 26 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 maja 2019 A jak chce w nastepnym pasku to co dopisac? Jak dopisuje te lore, to wgl nie daje mi tego zwoju do eq ;v Łącze posty Notatka dodana przez Szifter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frebcio 5 Opublikowano 26 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2019 "NAZWA" with lore "PIERWSZA LINIJKA ||DRUGA LINIJKA || " uzywasz 2 razy tego znaczku --> || do oddzielenia linijek 9 minut temu, ciamajda25 napisał: Jak dopisuje te lore, to wgl nie daje mi tego zwoju do eq ;v masz te pluginy? : skript SkQuery WildSkript Łącze posty Notatka dodana przez Szifter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ciamajda25 1 Opublikowano 26 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 maja 2019 @Frebcio a mozesz mi napisac dawanie tego zwoju przez execute console command /give? Dobra, juz samemu mi sie udalo ;v @Frebcio wez napisz caly skript na ten excalibur co masz, bo mi wgl nie pyka Łączę posty Notatka dodana przez Szifter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frebcio 5 Opublikowano 26 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2019 @ciamajda25 na tego exca to ja wziąłem ten twój żeby zobaczyc co nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ciamajda25 1 Opublikowano 26 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 maja 2019 (edytowane) Wez ten caly, i powiedz mi czy dziala ten strange u cb variables: {kill.exc.%player%} = 0 {id.exc} = 1 on death of player: name of attacker's tool is "&e&oExcalibur" victim is a player add 1 to {kill.exc.%player%} set the 3st line of lore of attacker's tool to "&fPlayers Killed: %{kill.exc.%player%}%" command /excalibur: permission: essentials.item1 trigger: execute console command "/give %player% diamondsword 1 name:&e&oExcalibur lore:&fDiamond_Sword|&6&oDescription:_&fWlasnosc&f_%player%|&fPlayers_Killed:_0|&fStrange_Weapon:_%{id.exc}%" Add 1 to {id.exc} on damage: if name of attacker's tool is "&e&oExcalibur": remove strength from the attacker apply strength 6 to attacker for 3 seconds on death of player: if attacker is a player: if attacker's tool is diamond sword: if name of attacker's tool is "&e&oExcalibur": set {_x} to 2nd line of lore of attacker's tool replace all "&fPlayers Killed: " with "" in {_x} set {_x} to {_x} parsed as number add 1 to {_x} set 3nd line of lore of attacker's tool to "&fPlayers Killed: %{_x}+1%" Edytowane 26 maja 2019 przez Szifter Wstawiam w code Notatka dodana przez Szifter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frebcio 5 Opublikowano 26 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2019 działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ciamajda25 1 Opublikowano 26 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 maja 2019 (edytowane) Mi caly czas Strange zostaje na 7 Tobie coraz wyzej numerki ida? I wiesz moze czemu mi na send tego na czacie nie pisze? on rightclick: if player's tool is blaze rod named "&eMagiczna rozdzka Mocy": remove strength from the player apply strength 2 to player for 1000 second send "&fAMULET: &2Poczules ogromna sile..." stop Edytowane 26 maja 2019 przez ciamajda25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frebcio 5 Opublikowano 26 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2019 9 minut temu, ciamajda25 napisał: I wiesz moze czemu mi na send tego na czacie nie pisze? on rightclick: if player's tool is blaze rod named "&eMagiczna rozdzka Mocy": remove strength from the player apply strength 2 to player for 1000 second send "&fAMULET: &2Poczules ogromna sile..." stop wszystko masz dobrze powinno dzialac, u mnie działa. problem nie leży w skrypcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ciamajda25 1 Opublikowano 26 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 maja 2019 A w czym?:O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frebcio 5 Opublikowano 26 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2019 trudno stwierdzic nic nie wiedzac o twoim serwerze 2 minuty temu, ciamajda25 napisał: A w czym?:O GreenMB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ciamajda25 1 Opublikowano 26 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 maja 2019 I jeszcze jedno, to dobrze? on rightclick: if player's tool is magma cream named "&6Amulet Magicznego Uzdrowienia": remove regeneration from the player apply regeneration 2 to player for 30 second send "&fAMULET: &2Ahhh jak dobrze... zostales uleczony." stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ciamajda25 1
Poszukuje ostatniego skrypta, jest nim itemek jednorazowy, ktory daje 10 serduszek, oraz dziala 2 dni lub do momentu smierci, da rade zrobic?
23 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi