Stasio 3 Opublikowano 25 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2019 Witam mam taką sprawę że chciałbym dodać do tej komendy skina głowy gracza command /lowca: trigger: remove 1 player head named "&3Glowa Amerykanina" with lore "&6Idz z tym do Kapna albo Lowcy" from player's inventory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 25 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2019 ("NAZWA GLOWY" parsed as offline player)'s skull Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stasio 3 Opublikowano 25 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 maja 2019 Napisz mi cały kod ommand /lowca: trigger: remove 1 player head named "&3Glowa Amerykanina" with lore "&6Idz z tym do Kapna albo Lowcy" from player's inventory command /lowca: trigger: remove 1 ("NICK GRACZA" parsed as offline player)'s skull named "&3Glowa Amerykanina" with lore "&6Idz z tym do Kapna albo Lowcy" from player's inventory wyskakuje mi error Łącze posty Notatka dodana przez Szifter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Stasio 3
Witam mam taką sprawę że chciałbym dodać do tej komendy skina głowy gracza
command /lowca:
trigger:
remove 1 player head named "&3Glowa Amerykanina" with lore "&6Idz z tym do Kapna albo Lowcy" from player's inventory
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi