Damian348 3 Opublikowano 21 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2019 Hej pomoże kto bo nie wiem jak dodać warpy do gui za pomocą chestcomand nie ma takiej komedy jak /menu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian348 3 Opublikowano 21 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 maja 2019 Jak tworzę /setwarp to jak go potem dodać do gui ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 22 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2019 Myślę, ze to nie ten dział, ale bardzo bardzo dawno uzywałem chestcommands wiec może pomoge. W konfiguracji chestcommands masz wszystko wyjasnione, tworzysz tam sobie rozne sekcje i jak dodajesz tam item np. o nazwie "warp1" to mozesz mu ustawic player command (akcje) czy cos takiego i tam ustawiasz tez wartosc i po prostu bedzie wykonywlo komende np. /warp asdasd Przeczytaj sobie dokladnie wiki chestcommands i poradniki jak konfigurowac menu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian348 3 Opublikowano 22 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 maja 2019 10 godzin temu, yooniks napisał: Myślę, ze to nie ten dział, ale bardzo bardzo dawno uzywałem chestcommands wiec może pomoge. W konfiguracji chestcommands masz wszystko wyjasnione, tworzysz tam sobie rozne sekcje i jak dodajesz tam item np. o nazwie "warp1" to mozesz mu ustawic player command (akcje) czy cos takiego i tam ustawiasz tez wartosc i po prostu bedzie wykonywlo komende np. /warp asdasd Przeczytaj sobie dokladnie wiki chestcommands i poradniki jak konfigurowac menu Mam tak że po wpisaniu /warp wyskakuje ci gui. i jak chcę żeby tam tworzyć nowe warpy ale nie wiem jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian348 3 Opublikowano 24 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 maja 2019 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Menu powie mi ktoś jak ustawić warpa jak daję /setwarp to się nie tworzy w gui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 10 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2019 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Damian348 3
Hej pomoże kto bo nie wiem jak dodać warpy do gui za pomocą chestcomand nie ma takiej komedy jak /menu
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi