xMateuszP0L 47 Opublikowano 5 października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 października 2014 Witam jak wiadomo wyszła nowa wersja WildSkript i zmieniła się co nieco formułka na crafting.Pomoże ktoś chcę aby z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 5 października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 października 2014 Stawiam ciasto osobie, która mu to ogarnie :dzikoysk: (ja na tel) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeXv 21 Opublikowano 5 października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 października 2014 (edytowane) Enchant zaraz dodam:)on load: set {_id} to "iron block"; new Recipe {_id}; {_id}.Recipe.setIngredient{1, 64 iron block}; {_id}.Recipe.setIngredient{2, 64 iron block}; {_id}.Recipe.setIngredient{3, 64 iron block}; {_id}.Recipe.setIngredient{4, 64 iron block}; {_id}.Recipe.setIngredient{5, 64 iron block}; {_id}.Recipe.setIngredient{6, 64 iron block}; {_id}.Recipe.setIngredient{7, 64 iron block}; {_id}.Recipe.setIngredient{8, 64 iron block}; {_id}.Recipe.setIngredient{9, 64 iron block}; {_id}.Recipe.setResult{iron block named "Przyklad"}; {_id}.Recipe.register{}; Edytowane 5 października 2014 przez NeXv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piratjsk 698 Opublikowano 5 października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 października 2014 Nie wiem czy dokładnie o to chodziło ale nawet jeśli nie to już chyba poradzisz sobie z edycją tego skryptu: on load: set {_r} to "zalazo" new Recipe {_r}; loop 9 times: {_r}.Recipe.registerIngredient{loop-number,64 iron blocks of protection 5 named "przyklad"}; {_r}.Recipe.registerResult{iron block named "super blok"}; {_r}.Recipe.register{};Jako, że wszystkie składniki mają być takie same zastosowałem pętlę, bez pętli wyglądałoby to tak: on load: set {_r} to "zalazo" new Recipe {_r}; {_r}.Recipe.registerIngredient{1,64 iron blocks of protection 5 named "przyklad"}; {_r}.Recipe.registerIngredient{2,64 iron blocks of protection 5 named "przyklad"}; {_r}.Recipe.registerIngredient{3,64 iron blocks of protection 5 named "przyklad"}; {_r}.Recipe.registerIngredient{4,64 iron blocks of protection 5 named "przyklad"}; {_r}.Recipe.registerIngredient{5,64 iron blocks of protection 5 named "przyklad"}; {_r}.Recipe.registerIngredient{6,64 iron blocks of protection 5 named "przyklad"}; {_r}.Recipe.registerIngredient{7,64 iron blocks of protection 5 named "przyklad"}; {_r}.Recipe.registerIngredient{8,64 iron blocks of protection 5 named "przyklad"}; {_r}.Recipe.registerIngredient{9,64 iron blocks of protection 5 named "przyklad"}; {_r}.Recipe.registerResult{iron block named "super blok"}; {_r}.Recipe.register{}; xMateuszP0L i xFreku 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMateuszP0L 47 Opublikowano 5 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 października 2014 @up Dzięki wielkie działa ! DO ZAMKNIĘCIA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xMateuszP0L 47
Witam jak wiadomo wyszła nowa wersja WildSkript i zmieniła się co nieco formułka na crafting.
Pomoże ktoś chcę aby z
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi