thesochac 3 Opublikowano 20 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2019 Witam. Mam problem z podłączeniem domeny . Domenę wykupienia na stronie proserwer.pl lecz nie umiem jej podłączyć pod serwer mc. Ktoś pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 770 Opublikowano 20 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMuffionex 105 Opublikowano 18 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 dalej potrzebna pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 26 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2019 Myślę że problem został rozwiązany ponieważ autor nie udziela się już w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 26 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
thesochac 3
Witam. Mam problem z podłączeniem domeny . Domenę wykupienia na stronie proserwer.pl lecz nie umiem jej podłączyć pod serwer mc. Ktoś pomoże?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi