Nieaktywny Opublikowano 19 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2019 Witajcie poszukuje osoby która zrobi mi stronę www na hostingu titanaxe mogą być gotowe szablony wszystko aby była strona www. Hosting tej strony www to TitanAXE Pakiet BASIC 3 mogę kupić BASIC 5 jeśli będzie potrzeba Daje dostęp do wszystkiego czego dusza zapragnie na hostingu Kontakt dsc lub forum Dsc TraugooD#7773 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Addiss9 44 Opublikowano 19 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2019 Zmień temat! bo w temacie jest, że szukasz projektu strony, a w opisie szablonu a to jest duża różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 19 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2019 Ja szukam ogólnie kogoś kto zrobi stronę ale jakimi metodami to obojętnie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 19 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
def750 15 Opublikowano 7 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2019 Jestem zainteresowany, napisałem na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi