Lukrecjuszekkk 0 Opublikowano 18 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2019 (edytowane) Witam starałem się przerobić plugin polskiego placza na sidebar lecz ciagle pokazuje mi blad w tym moomencie kodu Bukkit.getScheduler().scheduleSyncRepeatingTask(this, new Runnable() { public void run() { for (Player online : ) { SidebarPlugin.this.update(online); } } }, 0L, 50L); I nie rozumiem po co ten : do czego on tam jest? ( mam cos tam wpisac? ) (Jar dziala ale kod z niego juz nie) Edytowane 18 maja 2019 przez Lukrecjuszekkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 18 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2019 Masz błąd w pętli for, nauczyć się podstaw Javy. Peridot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lukrecjuszekkk 0 Opublikowano 18 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 maja 2019 41 minut temu, Ixidi napisał: Masz błąd w pętli for, nauczyć się podstaw Javy. to za tam jest blad to zdazylem zauwazyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lukrecjuszekkk 0 Opublikowano 18 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 maja 2019 dobra juz naprawilem temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Natusiekk 4 Opublikowano 24 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2019 (edytowane) Dekopilowane, zawsze taki błąd jest w jd-gui , przy tym momęcie: for (Player online : ) { Edytowane 24 maja 2019 przez Natusiekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 25 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lukrecjuszekkk 0
Witam starałem się przerobić plugin polskiego placza na sidebar lecz ciagle pokazuje mi blad w tym moomencie kodu
Bukkit.getScheduler().scheduleSyncRepeatingTask(this, new Runnable()
{
public void run()
{
for (Player online : ) {
SidebarPlugin.this.update(online);
}
}
}, 0L, 50L);
I nie rozumiem po co ten : do czego on tam jest? ( mam cos tam wpisac? )
(Jar dziala ale kod z niego juz nie)
Edytowane przez LukrecjuszekkkOdnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi