Skocz do zawartości

● Rekrutacja na serwer!

Gonti
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

O serwerze:

Serwer oparty będzie na trybie chestpvp. Tryb polega na pvp. Pojawiasz się na spawnie, przed sobą masz dziurę, która prowadzi na mapę (arenę pvp). Na mapie jest włączone pvp. Walczysz z innymi i jeżeli zginiesz tracisz to, co miałeś i dostajesz swój początkowy ekwipunek. Twój ekwipunek możesz ulepszać w sklepie za pieniądze, które dostajesz za zabójstwa, killstreak oraz lvl'e. Na mapie znajdują się tez skrzynki, które regenerują się co jakiś czas indywidualnie dla gracza. W skrzynkach możesz znaleźć ekwipunek, który jest tylko do czasu aż zginiesz lub pieniądze. Planujemy też dodanie różnych questow lub możliwości kopania, lub innych rzeczy, które umożliwia ulepszenie swojego ekwipunku nie tylko poprzez zabijanie. Oczywiście będzie dużo innych miłych urozmaiceń, do których gry już tutaj nie będę wypisywał.

Oczekuje:

- 14+ (mutacja oraz sprawny mikrofon)

- Komunikator Discord

- Doświadczenie w sprawdzaniu graczy

- Doświadczenie w komendach

- Dobra ortografia

- Aktywność

- Zaangażowania

Oferuje:

- Dojrzałość

- Zaangażowania oraz niezrezygnowania po tygodniu

- Dobry kontakt poprzez Discorda/Messengera

- Doświadczenie w tworzeniu serwera

- Mile spędzony czas

- Nabycie nowego doświadczenia

Kontakt/Podania:

Jeżeli jesteś zainteresowany oraz chciał/abyś napisać podanie kliknij tutaj: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

W razie innych pytań można mnie dodać na discordzie: Gonti#2908

Widzisz ja zadałem tylko 3 pytania a ty stwierdziłeś że lepiej jest mnie powyzywać bo źle napisałem na telefonie jedno słowo i że mam pytania dotyczące serwera 

Nie wchodziłem w formularz rekrutacyjny ze względu na to że najpierw chciałem się dowiedzieć co i jak z serwerem wersja itd?

Nie pytałem o to czy jestem "dzieckiem izihc" jak ty to ujełeś widzę ze masz uraz do tego typu serwerów i paczki blazing pack ale nikt o to również nie pytał

Więc jeśli coś cię nie dotyczy to skuj łeb proszę

• Briks zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...