sebo90 1 Opublikowano 7 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2019 chce aby po naciśnięciu w przedmiot żeby otwierało link on inventory click: if inventory name of player's current inventory is "&9linki": cancel event if clicked slot is 8: #aby otwierałą linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 7 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2019 nie da sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebo90 1 Opublikowano 7 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 maja 2019 57 minut temu, LuckyPotato napisał: nie da sie szkoda :c ale musi się dać jakoś może jakiś dodatek to pozwala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 7 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2019 Teraz, sebo90 napisał: szkoda :c ale musi się dać jakoś może jakiś dodatek to pozwala? Nope, nie ma takiej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 7 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2019 Możesz jedynie wysłać na czacie link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 duot 3 Opublikowano 9 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2019 Rozwiązał bym to tak że klikając w dany slot po prostu wysyła mi linka na czacie i automatycznie wyłącza inventory Nie obiecuje że będzie działało Ale polecam takie rozwiązanie Przynajmniej ja tak mam to zrobione i nie narzekam LINK >> Połączono posty Notatka dodana przez Szifter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebo90 1 Opublikowano 9 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 maja 2019 7 godzin temu, duot napisał: Rozwiązał bym to tak że klikając w dany slot po prostu wysyła mi linka na czacie i automatycznie wyłącza inventory Nie obiecuje że będzie działało Ale polecam takie rozwiązanie Przynajmniej ja tak mam to zrobione i nie narzekam LINK >> dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebo90 1 Opublikowano 9 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 maja 2019 do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 9 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sebo90 1
chce aby po naciśnięciu w przedmiot żeby otwierało link
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi